Ville så gärna träffa Världens Snuskigaste Man

2010-05-31 @ 22:41:30 Permalink Whats up? MUSIC! Kommentarer (0) Trackbacks ()


Få dagar kvar

31 maj 2010
Nu är det inte många dagar kvar till tentan ska skrivas. Jag vet att jag tjatar och tjatar och tjatar om den när det finns så mycket annat kul att tänka på, men tentan är just nu det enda jag tänker på. Jag är så less på tentaplugget och vill egentligen bara ta sommar med allt vad det innebär. Spela golf, kolla på film, träffa vänner, festa, hänga med familjen, jobba lite och resa. Om det bara vore så väl.

Pernilla tar i vilket fall studenten på onsdag och det kommer bli ett skönt break från vardagen. Designated toastmater at her service.

Nu ska jag fortsätta med Barn- och föräldrarätten även om det tar emot något så in i bänken. När denna tenta är skriven kanske jag kommer dö av lättnad. Skriver jag inget den 5:e juni så vet ni vad som hänt med mig. Då har jag dött... Av lättnad.
2010-05-31 @ 17:51:18 Permalink Inga Ovanliga Dagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


>Vackert

2010-05-31 @ 12:24:24 Permalink Inga Ovanliga Dagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dear John

30 maj 2010
Ett tips från coachen. Se inte den nya filmen som heter "Dear John". Fruktansvärt dålig och förutsebar.

Varken jag, mamma eller Claes tyckte den var bra, men trots det satt alla kvar och tittade. Jag förstår inte varför jag gång på gång hamnar i romantikträsket vid val av film. Jag har kanske någon föreställning om att det någongång ska komma en romantisk film med klass. Som inte är cheesy. På www.filmtipset.se kan man, som jag tidigare berättat om, bli medlem och rösta på en massa filmer. Efter ett tag vet databasen så mycket om dig att den plockar ut filmer som du garanterat kommer att gilla. Dear John var en predicted 2:a, baserat på vad jag tyckt om andra liknande filmer. Så varför jag är förvånad över hur den var vete gudarna.

Ska jag pröva på en romantisk film igen kommer det nog att bli "Edward Scissorhands" med Tim Burton eller "Livet är underbart" av Roberto Benigni. Åtminstone om man sorterar på "romantiskt" efter min profil på www.filmtipset.se.
2010-05-30 @ 23:53:31 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


En massa bra album



2010-05-30 @ 20:05:39 Permalink Whats up? MUSIC! Kommentarer (0) Trackbacks ()


Forrest Gump gick på tv igår


2010-05-30 @ 14:32:02 Permalink Inga Ovanliga Dagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fortfarande i Malmö

30 maj 2010
Då är det söndag. Och mors dag.

Lillasyrran och jag gick upp och gjorde frukost till mammsen. Pernilla tog bilen och köpte lite frallor och jag gjorde en presskanna kaffe och lite annat. Pernilla hade köpt fina blommor till mamma och jag tänkte bjuda mamma på en ost- och vinprovning i juli. Kön är så jädra lång till sådana upplevelser men det ska bli kul att gå över huvud taget.

Just nu är jag kvar i Malmö men blir snart hämtad av Johan. Vi ska fortsätta kötta plugg tillsammans även idag. Det är lite lustigt men jag är skitdålig på att plugga ensam. Det är sanslöst svårt att hitta motivationen och om man är osäker vet man inte vad man ska svara på frågorna. Då är det skönt att ha någon som kan sporra mig till att plugga mer och som dessutom kan svara på frågor man är osäker på. Jag tror Johan är likadan och därför tror jag att det är ett vinnande koncept.

Idag ska jag attackera familjerätten. Arv, skilsmässor, bodelningar och tvångsvård av barn. Måndag - torsdag gör jag extentor och sen på fredag smäller det.

Men innan dess tar syrran studenten och det ska bli jävligt kul!

2010-05-30 @ 13:25:14 Permalink Melankoliska Dagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fortfarande i Malmö

29 maj 2010
Fortfarande kvar i Malmö. Det ni! Jag som ändå har stora svårigheter med att hålla mig kvar här. Johan åkte tillbaka till Lund för någon timme sedan och jag satte mig ner för att käka med familjen. Det blev grillade ribs och en god sallad till. Lillasystern fick göra lite god marängswivshhc till efterrätt, hur nu det stavas.

Dagen har bjudit på en del trevligheter. Framförallt var det trevligt igår, att bara skippa krök och allt vad det heter, för att istället bara ta det lugnt och glömma stressen i Lund.

Som jag skrev innan idag har jag lyssnat en del på P3 dokumentär idag. Det började lite lugnt om den allmänna arvsfonden, dit alla arvspengar går om arvlåtaren inte har någon släkt eller upprättat något testamente.

Ungefär 1800 personer i Sverige dör varje år utan att ha någon närstående och en jurist som just arbetade på Allmänna arvsfonden hade sett möjligheterna med de här bortgångna, ensamma själarna. Han stal deras pengar. Till slut hade han förskingrat över 60 miljoner, men kunde inte hålla tyst om det utan skröt om det på krogen. Detta ledde till att han åkte fast. Klantarsel.

Sen lyssnade vi på en dokumentär från 2005. Den handlade om en spion i Sverige under kalla kriget. Han åkte fast för att ha hjälpt ryssarna givetvis och fick sota för det. Livstid på anstalt. Tro det eller ej lyckades han rymma och höll sig gömd för svenska myndigheter under 7 år tills dess att han tröttnade på att leva i Ryssland. Göran Persson beviljade honom nåd varpå hans livstidsdom tidsbegränsades. Men att ha lyckats rymma från en anstalt och sen hålla sig undan i 7 år är verkligen inte illa. Stig Bergling verkar ha haft koll på systemet.

Jag rekommenderar starkt P3 dokumentär. Det funkar skitbra att plugga till, är intressant och allmänbildande.


2010-05-29 @ 22:32:43 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Upp i ottan. Plugget väntar

29 maj 2010
Det är den 29 maj idag. Jag hoppas sannerligen att maj månad har 31 dagar och inte 30, eftersom jag behöver ha precis så mycket tid som det bara går inför tentan. Igår struntade jag i diverse fest i Lund för att kunna fokusera på plugget. Istället blev det lite fokus på gott käk och gott vin. Jag gjorde trots det klart vissa övningsuppgifter --> Great success!

Frukosten står på bordet. En aktuell P3 dokumentär är nedladdad. Nu kör jag.

2010-05-29 @ 09:22:38 Permalink Melankoliska Dagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Yesterday

28 maj 2010
Det var sanslöst härligt att skriva av sig så mycket häromdagen när jag drog igenom hela karnevalen steg för steg. Idag är jag inte riktigt lika sugen på att skriva, men har ändå något litet intressant att förtälja.

Jag är snart på väg till Malmö för att bo där över helgen. Jag behöver verkligen komma bort från grupptrycket och bara fokusera på plugget istället. Det låter lite smått gay med en pluggweekend i Malmö, men jag behöver verkligen fokusera på plugget ett par dagar i rad. Vi hade dessutom sista föreläsningen idag så nu blir det fullt fokus på tentaplugget och allt vad det innebär.

Wish me luck. Det behövs inför denna 22poängstenta.
2010-05-28 @ 14:06:57 Permalink Inga Ovanliga Dagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tjenamossa

27 maj 2010
Kristian hörde av sig innan och hade nyheter om ikväll. Det är ju Siestafestivalen i Hässleholm och han och hans band spelar inatt kl 12. Jag hörde först av mig för sent för att de skulle kunna fixa in mig på området, men han smsade för en stund sedan att det hade löst sig ändå. Jag ringer turnéledaren och han säger att det inte är några problem eftersom det är två gäster som hoppat av och fått förhinder. Jag blir såklart ganska glad och bugar och bockar.

En stund senare smsar kristian och hälsar att de andra gästerna ångrat sig. Lite trist men det kanske är bäst så. Inga utflykter såhär innan tentan är nog bäst. Isåfall bara för att hitta bättre pluggmotivation och inte på ett konsertgolv i hässleholm kl 12 på natten, mindre än en vecka innan min tenta.

Nix, det hela löste sig nog på bästa sättet. Nu blir det spaghetti och köttfärssås hos Johannovic,
2010-05-27 @ 17:54:43 Permalink Inga Ovanliga Dagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Häääär kommer mitt bidrag!

26 maj 2010
Dagarna har gått väldigt fort sedan förra veckan. Efter allt plugg och alla förberedelser så var det helt plötsligt karneval i torsdags. Det var nämligen då det var Karnevalskålles. Alla jobbare och tjänstemän möttes på vår innergård, öppet i tak, grillarna igång, för att käka trerätters och fira att karnevalen äntligen hade kommit till oss.

Temat på Gbgs karneval var ju Karnevollywood så merparten av alla sittande hade gått in för utklädnaderna, minst sagt. Emelie, Henrik och Anders hamnade i C-delen av sydsvenskan när de var utklädda till Avatarer på röda mattan. Själv var jag utklädd med smoking-joker. Sprang runt och var väldigt dräggig och viskade till diverse folk. Why so serious? On top of that fick jag inte ens komma in på kålles.

Fredagen inleddes med jobb på AF-borgen. I Café Athen hade vi inrett precis som om vi hade blivit teleporterade till självaste Tyrolen. BIERSTUBE - Ölstuga a la Lund. Vi sålde bratwurst, knödel och hela faderutten. Vi hade lederhosen och spelade uteslutande tysk musik eller åtminstone lite dragig tyskinspirerad sådan.


Efter ett antal timmars arbete i Bierstuben, begav jag mig till Göteborgs nation för att jobba vidare där. Först hade jag några minuter på mig att titta på när Petter uppträdde på vår kära innergård. Magiskt bra när han körde "Det går bra nu" och "Älskar din stil". Väl på arbetet så hände det inte särskilt mycket. Folk försvann ganska snabbt efter spelningen, antagligen trötta och sugna på att duscha. Vi satt mest och städade lite smått, rökte någon cigarett kanske och bara göttade oss i solskenet.

Därefter begav vi oss ut, även denna natt, på Karnevalskålles. Petter och hans band följde också med. Belägrade den stora baren.

På lördagen var det ju givetvis dags för den alltför fantastiska Hoffmaestro-dagen. Hoffmaestro skulle nämligen spela lite senare på kvällen och det var något vi alla såg fram emot hela dagen. Philip sov ju hos mig hela helgen och han verkade lite smått avundsjuk på mig för att vi hade kunnat fixa dem till vår lilla innergård. På dagen gled man mest runt och mös lite smått för att kunna ladda inför kvällen. Jag skulle egentligen ha jobbat i Bierstuben under natten men var också tvungen att jobba på hoffmaestro.

Hoffmaestro var grymma när de körde. Alla låtar kände man igen och det var verkligen fart i hela gänget när de stod på scen. Många som bor uppe på 3e och 4e våningen på nationen har härliga videoklipp när hela publikhavet bara gungar fram och tillbaka på begäran av hoffmaestro.

Efter hoffmaestro jobbade jag en stund på bierstuben. Det var mysigt att springa omkring och fota, servera några öl och lyssna på live tysk musik. Men efter ett tag blev jag superstressad och var tvungen att springa till Nummer 15 och jobba. Karnevalskålles skulle återigen fyllas med folk och jag skulle vara barchef i stora baren. Med extra lång karnevalsöppettid. Kl 3 på natten fick vi äntligen stänga igen, trots att lilla dansgolvet fortfarande var fullt av fulla studenter som bara ville ha mer, mer, mer.

Själv tog jag det ganska lugnt och jobbade inte alltför hårt. Det behövdes som tur inte i stora baren, även om Hoffmaestro och Salem al Fakir svängde förbi.

På söndagen var jag helt ledig, därav ganska taggad inställning. Philip och jag begav oss in till stan för att käka ganska tidig brunch med två av hans kompisar. Det var här jag kom på att jag inte ätit någonting sedan i fredags kl 14. Klockan var nu 14.00 och det var söndag.

Efter en stund var det dags att bege sig till nationen för att titta på ett härligt isländskt band som Stefan hade fixat. De var superduktiga, mellan 18 och 20 år. Retro Stefson hette de och presterade verkligen på ett ypperligt sätt. På grund av miljöförvaltningen hade vi bara fått tillstånd att ha musik under tre timmar per dag, så tyvärr fick de bara en kortare spelning, men gud vad duktiga de var ändå.

Efter spelningen kollade jag på Lundakarnevalens spex. Ett intensivt, ganska kort spex som i och för sig var fantastiskt roligt. Jag är verkligen spexare innerst inne och även om jag och Fanny satt ganska långt bak var det satans kul!

På kvällen hade vi jobbarfesten för alla oss som jobbat på göteborgs nation under karnevalen - sexa. Fullt med folk som släppte loss efter ett gött krökhäng i botaniska trädgården. Många ölfat gick åt och alla blev saligt fulla verkligen. När klockan var tre på natten begav de flesta sig hemåt. Inte jag. Jag tappade först bort Anders och de andra grabbarna, som det egentligen var tänkt att jag skulle gå till Lundakarnevalens dans med. Istället drog jag till lite andra kompisar som precis hade stängt ner sitt eget tält. Väldigt roligt tema och de var också taggade. Jag gjorde bort mig lite, dansade lite och snackade lite.

Sen gick jag bort till AF-borgen igen för där stod en massa folk och dansade. En radiostation hade nämligen smällt upp ett radiobås som spelade musik till klockan var halv 8 på morgonen. Där stod jag och dansade till jag inte visste mitt namn längre.

Måndagen var tung. Vaknade ganska full vid 16-tiden. Gick och köpte pizza. Sen var den karnevalen 2010 slut.
2010-05-26 @ 21:23:31 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lååååångsamt

börjar jag vakna till liv....

Imorgon kanske jag orkar skriva mer än 100 ord.

2010-05-25 @ 22:01:01 Permalink Inga Ovanliga Dagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lundakarneval

22 maj 2010
Lundakarnevalen kan vara något av det bästa som hänt Lund. Fan vad kul detta är. Även om det är mäkta slitigt.

Nu kör vi! Idag igen!

Petter var bra igår. Ikväll blir det Hoffmaestro!

2010-05-22 @ 12:23:33 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Alltför packad

Just nu är jag alltför packad. Jag fci k inte ens komma in på kålles. en det löste sig så det var lugnt. bakvägen som vanligtt..

Imorggon kör vi. philip är på väg ner från linköping nu. han sitter på bussen och är nere om 5 timmar. då skulle han ta med sig tjejer sa han. Vi f¨r se hur det blir med det,


BAJ BAJ

2010-05-21 @ 02:19:46 Permalink Inga Ovanliga Dagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu har vi allt mycket för oss, va?

19 maj 2010
Syrran har tagit körkort! Fan inte illa gjort av henne med tanke på att hon hade som mål att göra det innan hennes student. Hon kom i vilket fall förbi för bara en liten stund sedan för att hälsa på mig. Vi tog bilen till statoil och jag bjöd henne på en seger-glass. Egentligen borde hon röka en segercigarr men eftersom hon inte röker köpte vi en glass.

Tyvärr var ju rundan relativt livsfarlig men det var kul att se att syrran var så glad. Vi fick ett par kärringstopp på de 700 meterna vi körde, men det lär hon sig! Jag tror inte jag kommer låta henne köra när jag sitter i bilen fler gånger. Om jag inte är full dvs.

Ja, jädrar. Jag kan tänka mig att vi alla har sanslöst mycket att göra. Jag har det i alla fall och vet att även ni andra har det. Är det inte annalkande tentor eller karneval, så är det studenter och jobbletande och annat. Karnevalen kommer nog sluka en del tid i helgen för de flesta lundabor. Men det är väl gött!!?!?!

Vi ses i vimlet. Nu kör det igång!
2010-05-19 @ 20:39:18 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Golf imorgon!

18/19 maj 2010
Har precis avslutat kvällens middag. Linn, Caroline och Isabelle tittade förbi halv 8 och bara att veta att jag 10 minuter innan dess stått nyduschad i kalsonger och lagat maten var ganska komiskt. Johan och jag satt och plugga till kl 6 och därefter stack vi till AFborgen för att bära lite saker inför karnevalen. Det gick väldigt snabbt och inga konstigheter inträffade.

Efter en lång och göttig middag är nu köket fyllt av disk och det känns väl sisådär kul att ta sig an det halv 12 på kvällen. Men eftersom jag ska spela golf imorgon bitti och därefter på möte med novischeriet, så är det nog bäst att göra det ikväll. Åtminstone göra grovjobbet.

Gonatt gonatt. Egentligen är jag så jävla trött.


2010-05-18 @ 23:35:27 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Cornelis Vreesaaeswijk - Hur stavas det?

18 maj 2010
Sitter hemma hos Johan på Tomegapsgatan. Konstigt nog, ensam. Johan är iväg på föreläsning och jag sitter här och pluggar till dess att han kommer tillbaka. Efter att ha haft föreläsning 8-10.00 idag tog jag mig direkt hit. Därefter satt jag och Johan och lallade omkring på facebook, spotify och Hattrick.org till klockan slog 12. Då var det tid för lunch. När vi kom tillbaka fortsatte vi en stund, men insåg snart att man inte blir tentaklar av att sitta på slappa hemsidor dagarna i ända.

Nu har jag satt igång lite smått och känner väl att det går sådär bra. På fredag är det två veckor kvar till tentan och jag tror att jag eventuellt kommer sätta mitt första B. Översatt till ett G alltså. Jag har ju klarat mig hit intill, men någon gång kanske ska vara den första.

Ikväll blir det middag för höstens novischförmän. Carro och Isabelle tittar förbi. Fantastiskt kul att det redan sätter igång. Jag bjuder på käk hos mig. Gött.

Nu kallar tentaplugget från matsalsbordet. -Nils Fredriiiiik, det är tentaplugg. Kom och sätt dig!

2010-05-18 @ 14:56:29 Permalink Inga Ovanliga Dagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Petra Mede

17 maj 2010
Jag vill bara poängtera hur mycket jag hatar Petra Mede. Tidigare har jag tyckt att, äntligen har det kommit en talangfull, snygg och fräsch kvinnlig komiker. Petra Mede. Men på senare tid tycker jag att hon blivit ful, tråkig och grå. Kvinna är hon fortfarande men fan vad hennes program är tråkigt. Jag kan öppet säga att jag hatar det.

Dagen spenderades på nationen, där jag fortsatte med dekorationer inför karnevalen i slutet av veckan.

SOM VI HAR LÄNGTAT. Men nu är den här. KARNEVALSVECKAN.



_____________________________________________________

För övrigt är det ju den 17 maj. Norrmän firar över hela världen. Här är en skön video som är en av mina favoriter. Detta är 17 maj-firandet i Oslo för ett antal år sedan och en kille vill störa en orkester som går på gatan nedanför. EPISKT.

 

2010-05-17 @ 22:44:42 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Glada nyheter

17 maj 2010
Jag fick reda på att jag klarade min dugga. Det är inget anmärkningsbart, men ganska skönt att ha klarat den. Jag gick ju dit lite smått bakis och skrev den efter en sittning med två jobbarlag. Egentligen borde jag vara överlycklig, eftersom omduggan är dagen efter karnevalen. Kl 8.00. Och jag som ska köpa biljett till dansen på AF-borgen idag. Det hade kunnat bli lite jobbigt.

Ytterligare en kul grej som jag glömt meddela är att jag fick jobbet på Telenor Xpress. Det är fantastiskt kul, med tanke på att jag då kommer att resa runt i hela Sverige och sälja iPhones och andra sköna telefoner. Jag kommer förhoppningsvis tjäna bra med pengar och lära känna lite trevligt folk.



_________________________________________________________________

Försöker för övrigt desperat att hitta ett EG-rättsfall där någon generaladvokat har yttrat något som vi behöver till vårt rättegångssimulering imorgon. Jag vet inte hur man ska söka i våra juridiska databaser och det är jäkligt frustrerande. Tur att man känner datalärare Ragnar som är anställd på fakulteten. Han är en jävel på det där med databaser och powerpoint.

2010-05-17 @ 14:10:42 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sitter i soffan

16 maj 2010
Har kommit tillbaka till Lund. Drog direkt från stationen till ---- NATIONEN. Väl på plats började vi sätta igång med att bygga golvet som ska vara i trädgården under karnevalen. Vi kommer ju ha ungefär 600 personer och en stor scen och det finns ett krav på att ha trägolv för att få tillstånd. Så idag har jag och 30 andra först lagt ut lastpallar på 200 kvadratmeter och därefter lagt träskivor ovanpå. Vi har skarvat det perfekt, sågat och haft oss för att allt ska ligga jämnt och för att ingen ska kunna trilla och slå sig. Dagens nyfunna intresse: Spikpistol! Jävlar vilken kraft och fan vad man känner sig manlig när man skjuter spik. Lisbeth Salander typ.

Det var ett jävla jobb men det blev fantastiskt bra till slut. Nu kommer Hoffmaestro & Chraa och Petter att rocka skiten ur bakgården. Det kommer bli jävligt gött.

Nu har jag precis städat hela lägenheten. Dammsugit och moppat. Anders följde med hem till mig och efter att ha snaggat honom med min trimmer dricker vi kaffe i soffan och ska snart spela lite FIFA. Ikväll blir det hockey. Sverige spelar. Borde dessutom plugga en liten stund eftersom vi i vår grupp har redovisning på tisdag. Kommer bli saftigt.

Nu är man mör.

2010-05-16 @ 18:38:18 Permalink Melankoliska Dagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tillbaka till Lund

Going back to lund. Gött
2010-05-16 @ 09:57:39 Permalink Inga Ovanliga Dagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bra drag

15 maj 2010
Mammas BMW är tyvärr sönder. Eller tyvärr och tyvärr. Då får jag köra Audi A4 1.8 Turbo istället. Och det är ju inte fy skam. Den lyssnar bra på mina blixtsnabba växlingar och har en nice känsla. Första gången jag kör bilen och jag blir lyrisk. Tyvärr ser den inte helt fantastisk ut, jag gillar BMWdesignen betydligt bättre.

Nu blir det lite käk med familjen och sen ska jag ha myskväll här hemma. Det blir nog storslaget! 

2010-05-15 @ 19:09:23 Permalink Inga Ovanliga Dagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Malmö

15 maj 2010
Har emigrerat från Lund till Malmö. Lite skönt var det trots allt att komma till sitt familjehem och bara lägga sig i soffan och ta det lugnt. Jag betade av en film och mös lite med vovven, men sen var det dags att hälsa Axel och Victor välkomna hem. De är nyss hemkomna från Asien där de varit i ungefär 3 månader. De har betat av X antal länder och haft som main mission att fota så mycket som möjligt. Håll koll på Axels flickr, för där kommer nog en hel del bilder komma upp och den ena kommer vara snyggare än den andra.
http://www.flickr.com/photos/axelmadsen/


I vilket fall var festen kul igår, även om jag var sanslöst trött och sanslöst bakis. Vi lagade först väldigt goda oxfärshamburgare med massa grönsaker. Till detta serverades diverse shottar. Turkisk peppar och tequila rose. Så småningom började det trilla in lite annat folk och visst var det trevligt, men det saknades lite variation. Till slut gick jag hem ensam, vilket var väldigt konstigt. Julius och jag bor väldigt nära varandra men han fick någon sorts knäpp och sa att han ville promenera ensam hem och lyssna på musik. Det tyckte jag var jävligt trist med tanke på att vi inte setts sen mitten av april.
2010-05-15 @ 12:11:00 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bra skit

Och hon är så snygg.... Och hon sjunger så braaaa....


2010-05-14 @ 11:58:30 Permalink Whats up? MUSIC! Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag kastar mig ut!

14 maj 2010
Sitter nu jävligt bakis i min fåtölj. Vanligtvis brukar jag ha en del att komma med. Berätta vad jag gjort idag och vad som ska göras och sådana tråkiga saker. Det enda jag har gjort idag är faktiskt jävligt illa.

Jag är just nu inne i en rekryteringsprocess med Telenor Xpress. De lovade att återkomma senast denna vecka med besked, och när jag ringde sa dem att de till och med skulle lämna besked igår. Problemet är att mitt andra jobb, Malmö Opera, också rycker i mig för att få veta om jag vill ta deras tider i sommar. Och jag som gillar min chef och inte vill sätta henne i en dålig position ogillar detta starkt. Att Telenor inte hör av sig i tid, att jag måste välja mellan mina två jobb och att jag har halat på det hela veckan. Chefen var på mig redan i måndags.

Jag tog en chansning. Jag sa till operan att jag förhoppningsvis fått jobbet och att jag isåfall inte ville ha mina tider denna sommar. Det kändes sjukt och dessutom konstigt att sådär bara kasta sig ut från ett berg utan några hållhakar. Fram till kl 12 när jag får reda på svaret kommer jag sakta men säkert närma mig marken och jag är livrädd. Nu snackar vi inkomstlös sommaren ut. Nu snackar vi sysslolös sommaren ut och nu snackar vi understimulerad sommaren ut.

Annars har jag bara googlat "pannkakor utan ägg". Jävligt sugen.

2010-05-14 @ 09:47:53 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Så jävla cool

JAg är så jävla coool. Hängt med paroadise hhotel snybbz heöa kävllaen. YES! Näää jag skiter i dem och krökar för mig själv ilsättlett. Det är det viktigaste!
2010-05-14 @ 03:14:39 Permalink Alkoholiserade Nätter Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pranke'd


13 maj 2010
Har varit ett härligt gäng idag. Stack till Anna runt 12 för att hänga lite. Träffade Hampus och sen drog vi alla till Lund Wakefest. Alltså Wakebord i lilla sjön sjön. Ingen båt får plats så Redbull var med och sponsrade med en vajer som drog. Lunds Extremsportarsällskap höll i hela skiten och det var väl trevligt.

Sen bar det av till St. Hans backar där det var full fart med lekar och hela faderullan. Mycket skönt folk och gött häng. Om 10 minuter ska jag fira farsan. Pappsi fyller nämligen år idag och vi ska äta gott på en restaurang inte långt härifrån.

TIPS: Kolla på bilden högst till höger, "Bettan" jävlas med mig utan att jag märker något.




create avatar  create avatarcreate avatar

 

2010-05-13 @ 18:53:28 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Krönika

En resa i karnevollywoods tecken

 En svettig och lite lönnfet man kliver med tappra steg ner i källaren efter att ha skrivit upp sig på intresselistan utanför expeditionen. Vad väntar honom där nere i källaren? Ett monster? En best? Mystiken är överväldigande. Mannen har ingen aning om vad som väntar honom och för varje steg han tar tänker han en extra gång. Plötsligt hör han något väsande. Han ryggar tillbaka av ljuset som bländar honom. Långsamt öppnar han ögonen och ser att det står en man i motljuset. Mannen har en underlig dialekt och utger sig själv för att vara någon sorts ”medlem”. Han sträcker ut armarna och välkomnar gästen. När han ställer frågan susar det i träden utanför - Vad vet du om karnevalen på Göteborgs nation?


 Resan i karnevollywoods tecken tar fart när jag blev antagen som karnevalsjobbare på nationen. Det var då man spände fast säkerhetsbältet och väntade ivrigt på att planet skulle lyfta - Destination Unknown.


 Karnevalsjobbarna har haft en intensiv vår som började med ett inspirationsmöte uppe på Kajutan. Redan här fick vi chansen att lära känna varandra genom en ganska suspekt speed dating. Vad var detta? Något socialt experiment?


 Nästa fas i flygningen blev turbulent. Då tänker jag mest på dagen efter sjöslaget på Lophtet, den mytomspunna lokalen någonstans på andra sidan av det mörka kemicentrum. Här möttes vi, 60 stycken jävligt blåa jobbare. Sittningen vi hade blev galet lyckad och mästeriet var nyfikna – Kommer någon att hångla med en Avatar ikväll?


 Men vad är väl inte en vår utan en brännboll i stadsparken? Ett gött initiativ senare sågs vi i parken med tjejträt i högsta hugg. Tävlingsinstinkterna letade sig fram och ”Hon var i luften!” yttrades ofta under dagen. Det var här jag förstod vilket gött gäng vi egentligen var. Vi är sanslöst goa tjommare från hela landet med samma önskan – Att ha jävligt ball.


 När vi sågs gången därpå nådde vi något av ett klimax. En tidig morgon sågs vi, morgontrötta, för att utföra uppdrag och dricka öl. Helt plötsligt var vi i Sjöbo. Denna gång var det scoutgården i Assmåsa som skulle belägras av en härjande karnevollywood-armé. Efter många garv, ett par intensiva lekar och danssteg var vi alla inne i dimman och hittade inte riktigt ut. Mästeriet bjöd på catwalks och vi alla var som en enda stor familj. Med enda skillnaden att det konsumerades 40 flak öl.


 Om ni nu lutar er till höger och tittar ut från flygplansfönstret ser vi destinationen: en innergård smyckad med glitter och glamour.


 Ladies and gentlemen, prepare for landing.

NEXT STOP: KARNEVOLLYWOOD.

 

 

2010-05-12 @ 23:51:46 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


VARIATION

2010-05-12 @ 14:34:26 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Idag lyssnar jag på...

Champagne Supernova - Oasis....


Det är en jävligt bra låt ju.  Speciellt när det regnar så mycket som det gör just nu. Jag har precis öppnat balkongdörren en smula för att jag ska kunna höra hur regnet smattrar mot balkongen. Oskar och jag delar regnintresset. Han fick berätta en anekdot och jag fick berätta en anekdot. Om sådana här sköna sommarskurar som så ofta sveper över vårt avlånga land.

Oskar berättade om en svettig dag i Värmland. Han låg i lumpen, i fält. Värmen var slående, 30 grader, myggen var överallt och svetten bara rann. SEN, från klar himmel bara forsade vattnet ner. Killarna blev galna, studsade runt i vattenpölar och lekte i leran precis som att de var i Vietnam. Värmnam som vi så finurligt klurade ut.

Själv har jag en liten anekdot från gamla tiden på Östra Ryttmästaregatan 7B. Jag, mamma och min lillasyster bodde i en lägenhet i Slottstaden. Lägenheten var fantastiskt fin med en riktigt mysig balkong som vi inrett med mycket växter och lyktor. När jag satt där någon mysig kväll med min syster så började det lite smått att smattra. Regnet började arta sig och helt plötsligt bara vräkte det ner. När det togs till sådana extrema höjder att innergården började svämma över fick jag en knäpp. Jag ville så gärna springa ner och sätta mig i vårt cykelskjul med en gitarr och lite te. Så då gjorde jag och min syster det. Satte oss under cykelskjulet och bara lyssnade på regnet. Sommarregn. I maj. Härligt.


2010-05-12 @ 12:54:22 Permalink Whats up? MUSIC! Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mysigt när regnet smattrar mot fönstret

12 maj 2010

2010-05-12 @ 11:50:57 Permalink Inga Ovanliga Dagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nattuppdatering

12 maj 2010
Mitt i natten får det bli en liten skrivelse. Har precis spöat Hampus, Isak och Hannes på FIFA. Efter nationsmötet, som tyvärr slutade med en flopp, stack jag till Johan för klippning. Vi kollade först en stund på hockeyn och spelade lite sällskapsspel, men sen klev vi på frisörsalongen. Tidningspapper åkte fram och trimmern trimmades. Efter lite diskussion delegerades dock uppgiften till Louise, Johans flickvän. Det kändes tryggt. Nu är jag helt och hållet nöjd och tror att jag kan lära mig leva med en ny bena.

Sen drog Anders och jag till Hampus för att spela lite FIFA med de andra grabbarna. Men Anders var bakis så han avvek runt 11-tiden. Vi andra stannade en stund till och jag fick kicka lite ass, vilket givetvis kändes mycket bra. När man nu kliver in i lägenhet vid 2tiden så sitter Oskar uppe och gamear i soffan. SlappOskar är i farten som vanligt

 

2010-05-12 @ 02:02:50 Permalink Alkoholiserade Nätter Kommentarer (0) Trackbacks ()


Frisörström

11 maj 2010
Har nyss ombett Johan att snagga av mitt hår på sidorna. Jag köpte ju en trimmer för bara en månad sen och den ska äntligen komma till användning när det gäller annat än mitt axellånga skägg. Johan Frisörström entrar världen ikväll.

Innan dess kommer det bli ett nationsmöte där vi ska rösta fram nya tjänstemän och rösta bort de som inte platsar. Förra terminen platsade jag inte och blev således bortröstad på höstens nationsmöte. Ikväll håller man tummarna för bland annat Louise och Henrik som har blivit "utmanade" av några andra göteborgare. Erik omnämnde hela den här processen som något av Göteborg nations maffiaverksamhet. Lobbyism och backstabbing som i slutändan leder till något av en utvecklande demokrati. När jag blev bortröstad förra terminen blev jag ganska förkrossad men jag tror att det i slutändan blir rätt. Efter nederlaget jobbade jag mer intensivt och kämpade för att bli en stor del av nationsverksamheten och titta hur bra det gick. Just nu kan jag inte vara mer nöjd.

Igår när jag spelade lite golf med Mattias och Oscar, bad Mattias mig om att skriva en krönika som ska publiceras i vår egen tidning. Jag sa givetvis Ja och tackade för förtroendet. Deadline söndag och ytterligare en anledning till att plugga mindre.

På fredag anländer mina två goingar Axel och Victor i Malmö efter 3 månader på resande fot. De har varit i stora delar av Asien. Nya Zeeland, Thailand, Vietnam och Indonesien har avverkats. De verkar ganska trötta på det hela och ser nog fram emot den stora välkommen-hem-festen som väntar dem.

Idag har jag satt igång med pugget. Och hur skönt är inte det egentligen?!
2010-05-11 @ 17:35:17 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


En bättre kväll

10 maj 2010
Har känt mig lite ensam nu på eftermiddagen. En del sms har gått ut med förfrågningar om en potentiell bakkväll, filmkväll och promenadkväll men ingen har tid. Då tog jag saken i egna händer.

Har precis käkat pannkakor, kollat lite på Petra Medes show och nu har jag bäddat ner mig i sängen för att kolla på film. Right back at you all ni som vänligt men bestämt tackade nej till häng.

Jag känner mig lite febrig men efter att ha slängt i mig lite pannkakor med Ben and Jerrysglass mår jag lite bättre. Det stora blå skall avverkas ikväll. Jag kommer inte ihåg senast jag tittade på den men det ska bli mysigt.

2010-05-10 @ 22:37:46 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ny spotify

Uppdaterad spotifylista. Präglad av lite allt möjligt faktiskt.

Deppig, Peppig och Köttig musik.

2010-05-10 @ 16:20:25 Permalink Whats up? MUSIC! Kommentarer (0) Trackbacks ()


Är det inte golfväder så säg!

10 maj 2010
Golf, golf och återigen golf. Är det inte golfväder idag så vet jag inte vad jag heter. Titta ut för bövelen och bara njut.

Mattias föreslog en golfrunda och jag var inte sen att acceptera detta ödmjuka erbjudande. Mattias kunde till och med tänka sig att spela på min hemmabana, Barsebäck GCC. Efter 3 och en halv timme kan jag gott säga att jag önskat att jag spelat någon runda i år. En gång i tiden har jag varit en bra golfspelare. Jag nosade mot 7 strecket i hcp för bara några år sedan. Nu har det mest gått utför men jag ljuger om jag säger att jag inte varit bra på golf.

För X antal år sedan var jag i Polen och spelade polska mästerskapen i golf. Jag kom faktiskt tvåa och blev filmad av polsk TV. Kom därifrån med lite prispengar och en pokal också! Konkurrensen var kanske inte så stor men kul var det i alla fall.

Idag fick jag faktiskt inte ett enda par som egentligen är ett måste när man spelar med 9 i hcp. Men! Det finns ju så mycket andra vackra saker att se på Barsebäcks golfklubb. Bara för att ta ett exempel så finns det en helt sjuk mängd döda djur lite här och var på banan. Det är faktiskt det konstigaste av allt. Idag tror jag att jag sett ungefär 7 harar och nästan lika många kråkor. Hade jag haft en kamera med mig på banan hade jag haft tillräckligt med bilder för att göra ett album på facebook. Lyckligtvis tog jag inte med mig kameran och följaktligen behöver ni inte se några sådana, vulgära bilder på halvruttna gnagare och fågelfän. Istället bjuder jag på en annan fågel. Kyckling från middagen i lördags.





Nu är jag helt redo för att sätta igång och plugga inför tentan. Idag tror jag banne mig att det händer. IDAG BÖRJAR JAG!
Trots det fina vädret.


2010-05-10 @ 15:43:12 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Borta bra men hemma bäst

9 maj 2010
Soffan i Malmö. Finns det egentligen något bättre än en bra kväll hos mamma och lillasystern? Har precis käkat en bättre middag och efter en promenad med mamma och Waldemar sitter jag nu här. I soffan i Malmö. Det kan vara skönt ibland att komma tillbaka, ut ur lundabubblan som man annars älskar så mycket.

Brasiliansk version av Life on Mars? går i bakgrunden och ljuset är dämpat. Waldemar ligger vid mina fötter och Pernilla är iväg med Claes för att hyra film. Detta kan ju trots allt bli en bättre kväll än jag haft på länge.

Söndag. Ta det lugnt. Fasen. Vad. Gött.

2010-05-09 @ 20:55:14 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


En bättre frukost

9 maj 2010
Jag var på middag i Malmö igår med efterföljande mys hemma hos Emmi. Därför valde jag att sova i Malmö. Jag sitter på jobbet idag så det gjorde att valet var enkelt. Jag tror inte att jag hade velat pendla in till Malmö idag. Dessutom var det fantastiskt skönt att vakna i sitt familjehem som är proppat med god mat och varmt är det också. I hela huset!

Jag steg upp i ganska god tid för att kunna slänga i mig en frukost och dessutom hinna i tid till bussen. Till min stora förvåning finns det fantastiskt god mat i kylskåpet även om Claes och mamma är bortresta. Jag hittar massa ägg, jag hittar keso och jag hittar avocado. Slänger ihop en omelett och gör lite Nescafé. Efter det kändes det som att man var en helt ny man.

Missar bussen, springer till en annan busstation med en alternativbusslinje som tar mig till jobbet. Smått försenad småspringer jag upp mot Operan för att upptäcka att mitt passerkort är kvar i Lund. "Satan i gatan" skriker jag och skrämmer en pensionär. Jag ringer min arbetsledare och hon berättar att jag egentligen inte börjar förrän kl 14. Oskönt säger jag. Vad ska jag nu göra i två timmar? Lönt att stressa.

Tog en promenad till Nella, kollade en stund på "O brother where art thou" och är nu tillbaka här. På jobbet. Maten igår var dyr och jag har lite känningar i plånboken idag, annars mår jag bra. Tackar som frågar.
2010-05-09 @ 15:08:22 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mysmiddag

8 maj 2010
Sitter och lyssnar på min spotifylista och har precis lagt till en glömd favorit. Fix You med Coldplay. Jävlar vad go den är och jäklar vad gott det var att höra den på första maj. Göteborg Nations Husband spelade ju nämligen 26 låtar för oss gäster under första maj-firandet och de hade så vist valt ut bland alla världens låtar. Fix you. Den enda balladen som gick rock-hard hem alltså. Alla älskade det. Tändarna upp i luften, allsång. Det var helt fantastiskt.

Är nu på väg att göra mig i ordning för kvällen. Tänkte mig en liten middag i Malmö. Emmi frågade mig i veckan om jag ville äta middag på Möllan och jag var inte sen att tacka ja. Möllan är ju som de flesta vet en ganska nice stadsdel i Malmö som man inte får missa om man är på besök. Mycket influenser samlas på ett enda torg med omnejd. När man planerar käk på möllan vet man att man kommer bli mätt och att en kulinarisk upplevelse väntar.

Nä, det här ska bli ytterst mysigt!

2010-05-08 @ 18:58:21 Permalink Whats up? MUSIC! Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tillbaka från resan

8 maj 2010
Kom nyss tillbaka från vår jobbarresa till scoutgården Assmåsa. Det var helt spårat kul med mycket lekar och annat göttigt. Anders, Gunnel, Fredrik och Filip hade anordnat en helt perfekt resa för oss 70 pers som ställt upp för dem under terminens gång. Anders och Filip kliver av posterna som barmedlemmar vilket gör att detta var lite som en avslutning för de båda. Anders kommer ju bli Husförman och Filip kommer bli Kulturförman.

Men jäklar vad gött vi har haft det, även om man känner sig smått krass idag. Jag tog med mig revigör - botemedel mot baksmälla - men glömde tyvärr att ta tabletterna igår kväll och det får ju sina följder.

Nu när jag kom hem så ville Moa visa en rolig video. Det tyckte jag var kul... Jag blev nästan lite osäker själv.

 

2010-05-08 @ 15:19:00 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ladies and gentlemen, prepare for take off

7 maj 2010
Nu beger jag mig till nationen för att utföra lite uppdrag. Efter det ska vi som någon gång under terminen jobbat Kålles eller Kajplats åka till Assmåsa för att festa loss lite. Därefter tror jag att jag kommer vara helt död i X antal veckor. Problemet är bara att det är då karnevalen tar sin början. Ja vi får se hur hela det här kalaset kommer sluta.

 

2010-05-07 @ 09:55:56 Permalink Inga Ovanliga Dagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Helt bakom youtube-flötet

7 maj 2010
Har varit hos Anders hela kvällen. Köpte faktiskt en pizza trots mina inre intalningar och begav mig till nationen för att käka lite gött. Vi satt hela kvällen och spelade fifa, drack lite rosé och bara tog det lugnt. Anders utbildade mig lite i youtube-filmer eftersom jag tydligen inte hade sett "alla" klassiker. Stup i kvarten fick Anders utbryta "VA?! Har du inte sett den lilla baby-pandan som nyser!?!!? Är du helt dum i huvudet eller?" och "VA?!?! Har du inte sett den bäbisen som bara skrattar och skrattar heller!? Den är ju svensk för fan!"

Jag får söka en youtube-kurs till hösten. 15 högskolepoäng. Det går kanske att tillgodoräkna sig till juristutbildningen.

 

2010-05-07 @ 00:47:41 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sjukling

6 maj 2010
Nu börjas det. Sjukdomen kryper fram så smått så smått och jag bara vet att den kommer blomstra ut inom en mycket mycket kort tid. Gårdagens utgång på debaser var sista droppen för kroppen. Den tog slut helt enkelt och nu känner jag mig mycket urmustad. Jag känner mig som ett kolli, en grönsak, ett apatiskt barn med ont i halsen.

Huvudet känns tomt och vattnet jag dricker bara försvinner. Det blir inte bättre utan jag mår på precis samma sätt. Magen suktar efter något att äta, en pizza, ben & jey's, whatever, men till hans stora besvikelse får han bara vatten. Iskallt vatten. Jag hör hur han skanderar "hell no, h2o" och intensivt hoppas på en stor skopa cookie dough.

Idag skulle jag börja plugga. Nu kom jag på villovägar.
2010-05-06 @ 17:57:34 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pat Bateman har pejl

6 maj 2010
Gårdagen var fantastiskt kul! Jag tog mig in runt 7 och stötte på en gammal bekant så fort jag steg av bussen i Malmö. Kände mig stressad eftersom hela kalaset skulle börja klockan 7, så jag var tvungen att avvika efter bara några minuters chit - chat.

När jag väl kom till Babel stod Krille där och hälsade välkommen. Det var trevligt att se honom och han verkade vara på gott humör med en ny vårturné som precis där och då tog fart.

Mattias Alkberg gick på scen runt halv 9, och då förstod jag att jag egentligen inte behövt stressa över huvud taget. Det var sköna sounds och jag blev oerhört positivt överraskad av Mattias. Framförallt hans sista låt tyckte jag var helt fantastiskt. Gitarristen presterade och bjöd på många sköna solon och hård indie.

Väl framåt 10-tiden gick så mina grabbar upp på scen. Det bjöds på en helt fantastiskt inledning med nya låten "Världens snuskigaste man". Därefter blev det en del gamla goda låtar från Innan Bomberna-plattan, några halvnya från "Lille Napoleon"-plattan men framför allt... fick jag höra min gamla favorit "hetsdöpt". Den är något helt annat än vad som blivit av Anttila. Den är hård och blixtrande och alldeles, alldeles underbar.

Kristian hade dragit på sig en ny outfit för säsongen. Precis som många modetjejer så har även Anttila anammat tunna silverkedjor över axlarna och en stor hatt. Det såg väldigt Kristiantraditionellt ut med tanke på hur han såg ut under "Natta de mina"-turnéerna. Då hade han skinnställ, militärhatt och ridstövlar.

Bandet presterade som vanligt, och Fredrik kämpade på sin kant med de extra tjocka gitarrsträngarna. Kristian har för närvarande lite problem med rösten och då är de tvungna att sänka hela tonläget.

Nu kör det i alla fall igång. Vi ses på turnén.



2010-05-06 @ 11:02:22 Permalink Whats up? MUSIC! Kommentarer (0) Trackbacks ()


IKVÄLLIKVÄLLIKVÄLL

2010-05-05 @ 15:30:57 Permalink Whats up? MUSIC! Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ni ska se mitt badrum för tillfället...

5 maj 2010

Det hänger nämligen just nu 7 skjortor på diverse konstiga sätt och "stryks". Jag har nämligen aldrig fått lära mig hur man stryker en skjorta med hjälp av strykjärn utan jag har själv knåpat ut mitt egna lilla sätt. Mycket lättare och mycket roligare.

Jag hänger bara in skjortorna i badrummet, sätter på duschen på varmvatten, full sprut och sen går jag ut. Jag låter vattnet göra sitt i ungefär 10 minuter, sen är alla skjortor fuktiga och goa. Sen är det bara att låta dem torka så hänger de sig rätt.

Ni ska få se en bild på det här. Det ser onekligen ganska skoj ut, precis som att jag gjort ett duschdraperi av gamla skjortor. Frågan är bara hur jag ska kunna bli en framgångsrik jurist utan att veta hur man stryker sina skjortor...





Ikväll blir det konsert. Jag ska se hur min gode vän Kristian har förvaltat sin nyfunna skrivglädje. Jag tar med mig kameran!

 

2010-05-05 @ 15:27:50 Permalink Whats up? MUSIC! Kommentarer (0) Trackbacks ()


Arbetsintervju

4 maj 2010
Om bara en liten stund ska jag börja röra mig in mot Malmö. På Stora Södergatan 10 hålls nämligen en arbetsintervju till Telenor Express-säljare. Jag sökte för bara någon vecka sedan och blev uppringd redan samma dag. Mitt i hetsen med biljettsläppet till Karnevollywood ringde telefonen så att jag var tvugen att lämna mina arbetsuppgifter för att få höra ett par goda nyheter. Vi får hoppas att det går bra och att jag blir erbjuden jobbet även om Philip, som också jobbat som säljare på Telenor, avråder mig. Han påstår att det är lite för mycket "Ey damen, inte missa den här reklamen" och att jag inte hade pallat det. Men vi får se!

Idag är det precis en månad kvar till tentamen. 22,5 poäng av "Den Sociala Dimensionen" ska jag bli av med och förhoppningsvis få något sorts bra betyg dessutom.

Men innan dess ska vissa grejer klaras av 

2010-05-04 @ 11:21:01 Permalink Melankoliska Dagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Listan

3 maj 2010
Café listade för någon månad sedan de 15 jobbigaste vännerna man kan ha på facebook. De tog bland annat upp vissa intressanta karaktärer med ständigt samma statusuppdateringar. Se om du kan para ihop rätt karaktär med rätt statusuppdatering:

 


__________________________________________________________________________

Själv kan jag säga att jag saknar smygreklamaren. Personen som ihärdigt försöker på mig att gå på personens uteställen, köpa vissa produkter eller sådär. Jag har någon polare som startat ett företag och är fast besluten om att promota detta på facebook. Idag kom det trots alla tidigare spam-aktiga statusuppdateringar ett trevligt klipp från denna gitarrfabrik. Trots allt.

2010-05-03 @ 17:36:41 Permalink Whats up? MUSIC! Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bra söndagsavslutning

3 maj 2010
Igår kände jag för att ta det lugn så gissa om jag tog det lugnt när jag kom hem från golfen på barsebäck.

La mig i badet i en timme och läste de två senaste numrena av café. Har hamnat lite efter men ska ta igen det nu.

2010-05-03 @ 12:26:31 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Trött, sliten och lite efter

Vilken helg alltså. Jag hade nog behövt X antal personer för att kunna återge den på ett sammanhängande och sanningsenligt sätt. Oavsett så har den varit sanslös kul med oerhört bra fest och goa människor. Igår var väl en av de bästa dagarna på år och dagar. 600 personer i göteborg nations tajta innergård. Husbandet som lirade i 1h 45m, endast de bästa av de bästa gästerna och bra jobbare gjorde att allt flöt på och vi kunde ha så kul som vi hade. Oss emellan har jag sanslös träningsvärk i min vevarm.

Idag fick jag gå upp i god tid för att kunna närvara vid ett gruppmöte vi hade vid 11. Jag hade inte direkt någon röst kvar och var inte helt klar i huvudet, men klarade mig på något sätt igenom mötet, även om jag frivilligt ställde upp på att axla ett omfattande EU-rättsfall och redovisa detta kl 8 imorgon.

Ikväll får jag nog sitta och knåpa lite med rättsfallet och därefter kolla något avsnitt av How I Met Your Mother. Annars blir det förhoppningsvis en lång natts sömn. Hoppas att ni också haft det gött och att vi kanske stött på varandra åtminstone någon gång under helgen...

2010-05-02 @ 20:25:17 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0