What's up with my throat?

26 november 2010
Nu är det mindre än en månad kvar till julafton. Ganska jobbig ångest på det. Ju närmre julafton, ju närmre tentan i januari. Det snöar ute och jag förstår inte riktigt varifrån all denna snö kom ifrån. Mina vinterdojjor finns någonstans i lägenheten, men jag har oerhört svårt att hitta dem. Lite jobbigt men tanke på att jag halkade lite smått livsfarlig igår.

Hannah fick ett plötsligt uppvaknande igår när jag mulade henne i sängen. Alltid velat mula någon inomhus och när det nu var i en säng var det desto bättre. Inre njutning.

Ikväll har vi en novischförmannamiddag som ska genomföras. Lite jobbigt med att rodda, baka och laga mat, men om alla är på rätt humör kan det bli hur bra som helst!

2010-11-26 @ 14:44:10 Permalink Inga Ovanliga Dagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


GA-lunchen

17 november 2010
Har det lite gött i soffan här hemma. Har tagit ledigt för dagen eftersom jag känner mig lite krasslig. Egentligen är det lite seminarieövningar som ska förberedas till imorgon, men mitt huvud orkar inte riktigt med det just nu, ikväll. Istället får det bli lite Billy Joel i soffan och lite film på datorn.

GA-lunchen fick ni aldrig återberättat för er. Men för att ta det hela kort var det en helt galen dag. Jag och Hannah vaknade runt 10 på morgonen efter att ha varit hemma vid halv 6 på morgonen. Vi gick upp och gjorde oss i ordning lite för att sedan gå till Challes för att käka lite bakiskäk. Jag tog med mig en J.D Cola och smuttade ganska flitigt på den under tiden vi stod och käkade. Hannah var fruktansvärt bakis och hade inte riktigt förstått vad en GA-lunch innebar. Hon trodde ju att det var en vanlig lunch med pyttipanna och en öl vid sidan om. När vi kom till nationen, gled vi upp på sjätte våningen för att avnjuta lite Husbandsgig i Anders rum. Grabbarna i bandet stod på anders sovalkov och ungefär 60 personer stod nedanför och röjde när de rev av hit efter hit.

När de flesta hade börjat bege sig till AF-borgen stannade jag för att se till så att Anders inte var helt överrumplad av städning. Det enda var att någon hade bajsat ner hans toalett totalt. Mindre skoj för honom och kompis som jag är hjälpte jag honom att städa lite.

När vi kom till AF var läget under kontroll. Borden stod framme och pyttipannan var varm. Ölen var kall och stämningen var magisk. Tids nog började borden bäras bort och Erich gick upp på scen för att inleda eftermiddagen. Det blev fantastiska danssessions och när sedan Dr. Alban gick upp på scen för att dra några sköna låtar blev det totalt kaos. Klockan 7 var man totalt slut och efter två cheeseburgare gick jag hem.

Måndagen var tung. Riktigt tung. Men fan vad kul helgen var!
2010-11-17 @ 18:05:51 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


GA-kålles och GA-middag

Efter ett par dagars krök är det dags att lugna ner sig och bara ta det lite mer easy. Helgen började egentligen i onsdags när jag hjälpte Johan att filma när de gjorde lite lustiga grejer i Lund. Efter några glas stod det härligt till och efter att ha klippt filmen klart, bjöds det på pizza och några glas till.

På torsdagen var det dags för årets största och bästa Kålles. Ca 250 personer till sittningen där det serverades crêpes till förrätt (som för övrigt var färgade med karamellfärg) och goda hamburgare till huvudrätt. Det var en helt kopiöst stark vitlökssås och Hannah berättade att efter att ha gått in i köket, sett hela berget med vitlök och all yogurt, mådde hon jävligt dåligt. Johan W. hade tydligen stått och haft hela berget med vitlök och en liten press. Resultatet blev en "stark" femma.

Temat för kvällen var Cirkus, och det är alltid så att man ska komma på lite finurliga underteman. Vi som jobbade på GA förra året valde att vara cirkusfolk, alltså typ romer som flyttar runt ganska mycket. Inte så genomtänkt med det var ganska kul att se alla samlade på ett och samma ställe, utklädda till allt möjligt färgglatt.

I fredags tog jag det bara lugnt. Det är tänkt att man ska festa även på fredagen, men jag var väldigt trött och ville ladda inför lördagen.

Lördagen kom och alla var nog ganska spända inför att det äntligen skulle vara en GA-bal. Vi infann oss strax innan dörrarna stängdes vid halv 6 och middagen började runt halv 7. Därefter var det en fullspäckad sittning med massa roliga grejer, bland annat Quratelsfilmen som visades precis i början av middagen. Andra höjdpunkter var Peter Wahlbäck som uppträdde, bordssällskapet och min oerhört snygga baldejt.

Middagen höll på till klockan 1 på natten och efter middagen var det sexa som gällde. Då käkade man en pizza, fick en öl i handen och sen en besk i andra handen. Galet!

2010-11-08 @ 11:59:12 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0