GA-kålles och GA-middag

Efter ett par dagars krök är det dags att lugna ner sig och bara ta det lite mer easy. Helgen började egentligen i onsdags när jag hjälpte Johan att filma när de gjorde lite lustiga grejer i Lund. Efter några glas stod det härligt till och efter att ha klippt filmen klart, bjöds det på pizza och några glas till.

På torsdagen var det dags för årets största och bästa Kålles. Ca 250 personer till sittningen där det serverades crêpes till förrätt (som för övrigt var färgade med karamellfärg) och goda hamburgare till huvudrätt. Det var en helt kopiöst stark vitlökssås och Hannah berättade att efter att ha gått in i köket, sett hela berget med vitlök och all yogurt, mådde hon jävligt dåligt. Johan W. hade tydligen stått och haft hela berget med vitlök och en liten press. Resultatet blev en "stark" femma.

Temat för kvällen var Cirkus, och det är alltid så att man ska komma på lite finurliga underteman. Vi som jobbade på GA förra året valde att vara cirkusfolk, alltså typ romer som flyttar runt ganska mycket. Inte så genomtänkt med det var ganska kul att se alla samlade på ett och samma ställe, utklädda till allt möjligt färgglatt.

I fredags tog jag det bara lugnt. Det är tänkt att man ska festa även på fredagen, men jag var väldigt trött och ville ladda inför lördagen.

Lördagen kom och alla var nog ganska spända inför att det äntligen skulle vara en GA-bal. Vi infann oss strax innan dörrarna stängdes vid halv 6 och middagen började runt halv 7. Därefter var det en fullspäckad sittning med massa roliga grejer, bland annat Quratelsfilmen som visades precis i början av middagen. Andra höjdpunkter var Peter Wahlbäck som uppträdde, bordssällskapet och min oerhört snygga baldejt.

Middagen höll på till klockan 1 på natten och efter middagen var det sexa som gällde. Då käkade man en pizza, fick en öl i handen och sen en besk i andra handen. Galet!

2010-11-08 @ 11:59:12 Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0