Trist Söderling, trist!

7 juni 2010
Dagen har varit skön! Dagen kändes som att det var första dagen på sommarlovet. Jag vaknade utvilad och pigg, käkade en god frukost för att sen bara ta det lugnt. Begav mig in till Lund för att stänga lägenheten lite. Slänga soporna, mat som inte håller så länge, hämta smutstvätt och rulla ner persiennerna. Sen drog jag hem till Johan och kollade på tennisen. Trist nog blev det ett bakslag för Söderling, iår igen. Nadal spelade sin bästa match under hela franska mästerskapen och givetvis spelade Söderling sin sämsta. Söderling servade superdåligt med en väldigt låg träffsäkerhet. Nadal kunde i princip leka ut honom.

När jag kom tillbaka till Malmö var klockan runt 8 och jag gjorde mig redo för en tennisrunda med Claes. Jag har inte spelat på hur länge så det var sjukt skönt att spela lite. Vi har ju en stående tid på Fair Play-stadion bara 2 minuter från vårt hus. Jag spelade ungefär som vanligt. Lite lustigt med tanke på att jag inte stått på en tennisbana på ungefär 1½ år.

Nu ska jag sova en sväng och förhoppningsvis göra något vettigt imorgon. Jag börjar inte jobba förrän den 16 juni. Då blir det Telenor Xpress.

2010-06-07 @ 00:39:44 Inga Ovanliga Dagar Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0