Hallå kompis! Välkommen till Lund!

När man börjar plugga i Lund finns det sanslöst mycket att uppleva. Som medlem hos oss på Göteborgs Nation kommer din tid i Lund bli de bästa åren i ditt liv. I skrivande stund är planeringsarbetet i full gång och vi håller redan på att styra upp en fantastisk inskrivning för er, våra kära nykomlingar.

Novischutskottet är det utskott som kommer att hjälpa Dig genom din första tid i Lund. Vi hjälper dig att skaffa polare, visar de bästa uteställena och kanske till och med visar vägen hem därifrån om så behövs. Det är vi som väljer ut faddrar, styr upp aktiviteter och värnar om sammanhållningen mellan er på nationen.

Varför Göteborgs Nation?
Jo, vi har massvis med utskott som kommer att välkomna dig och dina vänner med öppna armar. Vill du stå bakom baren, bakom spisen eller hjälpa till vid radiosändningarna? Vill du engagera dig i fotoutskottet, tidningen eller har en egen galen idé? Hos oss på Göteborgs nation är alla välkomna och det är du som medlem som formar vår nation. Vi har en go stämning och vill ha med dig i den!

Det är himla sköj att just du har hittat hit och vi i novischutskottet vet att vi snart ses när du skriver in dig på expeditionen.


Med vänliga hälsningar från era novischförmän
Isabelle, Nils Fredrik och Carolina
Göteborgs Nation vid Lunds Universitet
2010-07-29 @ 19:05:17 Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0