Kom och lura mig då!

1 april 2010
Jag är redo för lite lurendrejeri, är ni?

Sitter och läser tidningen från idag. Sydsvenskan brukar alltid luras lite och idag ser det ut som att de inte kommit på något bättre än att SJ har tagit ut alla barnvagns-, handikapp- och breda-människoplatser och istället inrett en bistro som serverar vin i riktigt porslin. Vilken sensation med vin på pendeltåget. På väg till jobbet. Där fick de mig nästan.

April, April, din dumme sill. Säger man så i andra delar av landet också? Jag tycker det verkar vara en sådan typisk lobotomerad sak som bara skåningar skulle säga i vanliga fall. Det kanske var en göteborgare som kom på det. Göteborgare gillar ju fisk... eller?


___________________________________________________________________________________________

Kom förresten på att jag lurade min mamma på ett helt fantastiskt sätt för några år sen när jag fortfarande bodde hemma. Jag hade påsklov och hade varit ute och svirat i stan en sväng. Kom hem vid 4snåret och skulle jävlas lite med min mamma. Så jag och en polare stal en hel pall med sydsvenskantidningar. Vi kånkade upp dem de 4 trapporna till vår lägenhet. Därefter så tryckte vi in så många tidningar genom brevinkastet vi kunde och dumpade resten utanför i en stor jävla hög. Det såg ut som att tidningsutdelaren totalt gått loss och trashat hela uppgången. Mamma väckte mig på morgonen, totalt skärrad och orolig, och frågade om vi visste vad som hänt?

Vi spelade ovetandes och mamma berättade att hon misstänkte en psykopat som hon just nu hade i samtal. Ni förstår att mamma ibland arbetar som samtalscoach på vissa arbetsplatser osv. När vi berättade blev hon väl ganska lättad eftersom den här personen annars säkerligen skulle fortsätta att trakassera oss. Ja det var väl ganska trevligt att säga
April april din dumme sill, jag kan lura dig vart jag vill.

2010-04-01 @ 14:37:58 Inga Ovanliga Dagar Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0